Voor € 2 kun jij ook miljonair zijn

Speel mee met Lotto en maak iedere week net wat leuker en spannender. Als jouw 6 getallen deze zaterdag uit de ballenmachine rollen, ben je de winnaar van € 6.500.000,-!

De vaakst vallende Jackpot in Nederland

De Lotto Jackpot is de vaakst vallende Jackpot in Nederland. Sinds 2018 is de Jackpot al 10x gevallen, waarvan één keer zelfs 2 winnaars. Dat zijn 11 nieuwe miljonairs erbij in Nederland.

Je eigen geluksgetallen kiezen

Je kunt bij Lotto al jouw eigen geluksgetallen kiezen. Welke nummers kies jij? De geboortedatum van je kinderen, je huisnummer of de cijfers van je kentekenplaat. Bij Lotto kies je alle getallen zelf.

Iedere zaterdag opnieuw kans

Iedere zaterdag heb jij kans op de Lotto Jackpot van minimaal € 2.500.000,-.

Extra kans op € 1.000.0000,-

Gun jezelf een extra winkans op een groot bedrag met Lotto XL! Voor maar € 1,- voeg je Lotto XL toe aan je lot en maak je elke zaterdag kans op extra prijzen tot wel € 1.000.000,-.

Heel Nederland wint

Lotto is onderdeel van de Nederlandse Loterij. Onze missie is bijdragen aan een gelukkiger, gezonder en sportiever Nederland. Onze opbrengst gaat naar de Nederlandse samenleving. Jaarlijks investeren we ook miljoenen in de Nederlandse sport en 18 goede doelen op het gebied van gezondheid en beweging.

Koop je lot